Mottó:

Az akvarisztika az egy hobbi és mint olyat, művelni kell!

 

 

Sokszor a stressz és a feszültség határozza meg mindennapjainkat. Érthető tehát a szabadidőben való lazítás és feltöltődés igénye. Az akvárium semmilyen más időtöltéshez nem hasonlítható módon kínál nyugalmat, értelmes kikapcsolódást és lazítást. Ezért van az akvarisztikának egyre több barátja. Az akvárium balzsam a léleknek, éke lakásunknak.

 

Tisztelt Látogató!

 

Oldalunk célja  technikai információkkal ellátni a kezdő és haladó akvaristákat.

Vállaljuk egyedi méretű világítótestek, akváriumok elkészítését, törött akváriumok javítását.

Síküveg, plexi feldolgozás és gravírozás.

 

 

Tájékozatatásul elmondjuk, hogy a menüpontok alatt található információk elolvasása után, tisztelt leendő ügyfelünk  kap némi ízelítőt abból, hogy miből tevődik össze egy berendezett akvárium, miért van szükség az említett folyamatokra, berendezésekre. Ismeretet nyerhet a szűrés, világítás, fűtés típusairól, azok hatékonyságáról, árfekvéséről.

Ezek után tudunk érhetően, érdemben kérdésire válaszolni.

Kérdésit, megkeresését várjuk bármelyik fenti elérhetőségen.

 

Örökérvényű igazság: Nincs új a nap alatt! Ennek szellemében, a lehetőségekhez mérten a  legolcsóbb, legjobb, legegyszerűbb, akváriumot készítjük el számodra!

 

Egy akvárium berendezése során figyelemmel kell lenni a legalapvetőbb kényelmi szempontokra, a hal és növénytartás minimális követelmenyéire, amelyek a következők:

 

A  fentleírtak betartása garancia a hosszútávú, kellemes akvárium üzemeltetéshez, ebben szeretnénk segítségedre lenni!

 

Üdvözlettel: Aquateam

 

 

Partnerünk